GREEN CARD LOGO
Pagina principalăsDespre programsCompletează formularulsStatisticăsCâştigătorii noştrisViaţa în SUAsPentru câştigătoriisDespre noi
Verificaţi Statutul CereriiBuletin de vizăVideo şi Articole
sssss
 

Politica de confidenţialitate

La ce se referă politica de confidenţialitate a informaţiei?
Această politică de confidenţialitate a informaţiei se referă la modul în care www.greencardmoldova.com colectează şi primeşte informaţii personale despre utilizatori. Informaţiile cu caracter personal – sunt informaţiile de identitate a unei persoane (cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail sau numărul de telefon) şi nu este accesibilă din alte surse publice.

Informaţii generale
www.greencardmoldova.com colectează informaţii cu caracter personal despre dumneavoastră atunci cănd vă înregistraţi ca participant la programul de imigrare Imigrare Diversity Visa Program.
În momentul înregistrării pe www.greencardmoldova.com, noi solicităm careva date personale, cum ar fi numele şi prenumele, adresa de reşedinţă, adresa electronică, data de naştere, genul, codul poştal, precum şi informaţii privind profesia, domeniul de activitate, ş.a., ca şi fotografie. Imediat ce vă înregistraţi pe www.greencardmoldova.com şi vă înscrieţi la serviciile noastre, dumneavoastră nu mai sunteţi un utilizator anonim pentru noi.
www.greencardmoldova.com utilizează informaţiile personale despre utilizatorilor doar pentru următoarele scopuri generale: depunerea cererilor înregistrate pentru participarea la programul de imigrare Diversity Immigration Visa Program, cercetarea şi furnizarea anonimă a rapoartelor pentru utilizatorii externi şi interni.
Completănd formularul de participare la programul de imigrare Diversity Immigration Visa Program şi confirmănd acceptarea condiţiilor locaţiei web www.greencardmoldova.com, care aparţine companiei WBCS GROUP, LLC, dumneavoastră automat acceptaţi termenii şi condiţiile www.greencardmoldova.com.

Copii
În cazul în care copiii până la 16 ani încearcă să se înregistreze pe www.greencardmoldova.com, noi automat anulăm aceste cereri.

Transmiterea şi divulgarea informaţiei
www.greencardmoldova.com nu vinde şi nu transmite informaţiile cu caracter personal despre utilizatori persoanelor străine şi nici companiilor ce nu sunt asociate cu noi, cu excepţia cazurilor cănd www.greencardmoldova.com prestează serviciile solicitate de dumneavoastră, cănd dispunem de acordul dvs. pentru utilizarea informaţiei în scopurile menţionate anterior.

Modificări în politica de confidenţialitate a informaţiei
www.greencard.md poate efectua modificări în politica de confidenţialitate a informaţiei fără informarea prealabilă a utilizatorului. Puteţi să faceţi cunoştinţă cu ultima versiune a Politicii de confidenţialitate în orice timp la adresa: https://www.greencardmoldova.com/index.php?pid=privacy

Confidenţialitate şi securitate
Noi oferim un acces limitat la informaţiile dvs. personale doar angajaţilor www.greencardmoldova.com, care după părerea noastră, au nevoie să utilizeze informaţiile dvs. pentru a vă presta serviciile solicitate, sau pentru a-şi îndeplini obligaţiile de serviciu.
Pentru a proteja informaţiile dvs. personale, noi practicăm măsuri de securitate fizice, electronice şi procedurale care sunt în conformitate cu legislaţia în vigoare.
 
sssss
 
sssss
Serviciul support
Contactaţi-ne
808198

Luni - Vineri
9:00 - 18:00
sssss
sssss
Completaţi
Formularul Acum
Aveţi nevoie de doar 5 minute!

Completaţi
sssss