GREEN CARD LOGO
Pagina principalăsDespre programsCompletează formularulsStatisticăsCâştigătorii noştrisViaţa în SUAsPentru câştigătoriisDespre noi
Verificaţi Statutul CereriiBuletin de vizăVideo şi Articole
sssss
Completaţi
Formularul Acum
Aveţi nevoie de doar 5 minute!

Completaţi
sssss
sssss
Noutăţi
Videouri noi din SUA pe pagina de Facebook
Acum pe pagina noastră de Facebook (https://www.facebook.com/greencard.md/) Dvs. Veți putea găsi video comentarii noi din SUA! Citiţi tot textul...
sssss
sssss
Opinii video

"Le mulţumim din suflet celor de la agentia USAImmigration si celor care incearca le dorim succes" - Hantatuc Djulieta
sssss
sssss
Statistica
În cadrul programului de imigrare Diversity Visa (Green Card), cetăţenilor din Republica Moldova au fost alocate 50 de mii de vize de imigrare. Detalii»
sssss
sssss
Întrebări către director
La întrebările solicitanţilor răspunde directorul reprezentanţei companiei în Moldova.
sssss
sssss

America are nevoie de dvs

Statele Unite ale Americii – este o ţară unică. A fost constituită de imigranţi şi necesită un aflux continuu de oameni noi, cu curaj şi perspicacitate. Datorită programului Green Card, SUA continuă să atragă experienţe, culturi şi cunoştinţe din toate colţurile planetei. De asemenea, datorită populaţiei multinaţionale, Statele Unite ale Americii a reuşi să ocupe poziţii de lider în lume. Fiecare popor a contribuit la dezvoltarea ţării. Mai mult decăt atăt, de obicei imigrează tineretul energic şi cei mai activi reprezentaţi a generaţiei mai învărstă. Imigranţii, care sunt gata să înceapă de la zero, într-o nouă ţară, care i-au decizii de sine stătător privind toate problemele vieţii sunt bineveniţi în orice ţară capitalistă, cu atăt mai mult în SUA.

Felicităm câştigătorii

Compania «USAImmigration» vă felicită cu obţinerea permisiunii de a imigra în Statele Unite ale Americii, în cadrul programului de imigrare Diversity Immigrant Visa 2012! Acum dvs. împreună cu familia aveţi posibilitatea reală de a Locui, Studia şi Munci legal în Statele Unite ale Americii.

Primirea avizului de la Centrul Consular Kentucky, cu permisiunea de a imigra - este doar prima etapă a procesului îndelungat de perfectare a tuturor documentelor necesare pentru obţinerea vizei de imigrare în SUA, iar la sosire - «Green Card-ul».

Procesul de imigrare

1 Aprobarea cererii de participare la programul Diversity Immigrant Visa Program de către Departamentul de Stat al SUA (Câştigul în programul Green Card).
(Verificarea statului cererii poate fi efectuată începănd cu data de 1 mai 2011, doar prin Internet)
2 Completarea formularelor de imigrare de către solicitant şi trimiterea la Centrul Consular Kentucky pentru revizuire
(Din moment ce aţi primit notificarea de câştig, trimiterea formularelor de imigrare trebuie efectuată căt mai rapid, căci numărul de câştiguri este mai mare decăt numărul de vize disponibile în cadrul programului)
3 Stabilirea datei interviului la Consulatul SUA pentru primirea vizei de imigrare (Interviurile se programează începănd cu data de 1 octombrie până în iunie)
4 Trecerea comisiei medicale (înainte de interviul cu consulul, dar nu mai devreme de 30 de zile)
5 Trecerea interviului cu consulul SUA
6 Primirea vizei de imigrare pentru intrarea în SUA
(Viza de imigrare poate fi obţinută doar până pe data de 30 septembrie)
7 Zborul în SUA şi trecerea serviciului de imigrare în aeroport
(Puteţi zbura în SUA imediat după obţinerea vizei, dar nu mai tărziu de 6 luni)
8 Primirea documentului de reşedinţă permanentă – Permanent Resident (Green Card)
(Veţi primi documentul prin poştă în 1-6 luni, în dependenţă de statul în care locuiţi)

Ajutorul nostru

Compania «USAImmigration» prestează servicii de înregistrare şi perfectare a proceselor de imigrare în cadrul programului Diversity Immigrant Visa, în Republica Moldova începănd cu data anul 2007. În fiecare lună, zeci de clienţi ai companiei «USAImmigration» trec interviul la consulatul SUA. Acest fapt ne permite să obţinem cea mai operativă informaţie şi să căpătăm experienţă practică. Ţinem la reputaţia noastră şi, pentru noi, doar rezultatul contează.

Noi oferim servicii complexe, iar sarcina noastră este – viitorul dvs. fericit în America! Mai jos este indicată lista serviciilor standarde prestate pentru perfectarea procesului de imigrare:

Documentaţia

Viza de imigrare
Viza Americană de intrare. Din momentul primirii visei, dvs. trebuie să intraţi în SUA în decurs de 6 luni. La sosirea în USA, viza va confirma statul dvs. de imigrant timp de 12 luni, din ziua în care aţi sosit în SUA.
Green Card
Permanent Resident Card – documentul de reşedinţă permanentă în SUA. Documentul se eliberează pentru 10 ani, cu dreptul de a fi prelungit, sau obţinerea cetăţeniei SUA, după 5 ani de posedare a Green Card-ului (cu respectarea anumitor condiţii).
Social Security Card
Card de asigurare socială. Numărul asigurării sociale este constituit din 9 cifre. Fiecare persoană angajată în cămpul muncii în SUA trebuie să aibă acest număr, acest lucru indică angajatorului că dvs. locuiţi legal în SUA şi achitaţi impozitele.
ID Card
Document de identitate. Este eliberat conform locului de reşedinţă şi este asociat statului în care locuiţi. Acest document conţine o fotografie a titularului, şi informaţii, precum numele, data naşterii, sexul, înălţimea, culoarea ochilor şi adresa permanentă.
Driver Licence
Permis de conducere. În SUA, permisul de conducere poate fi folosit ca document de identitate. Este eliberat conform locului de reşedinţă şi este asociat statului în care locuiţi. La primirea Driver Licence, nu veţi avea nevoie de ID Card.
Passport
Paşaport pentru călătorii în străinătate. Există căteva tipuri de paşapoarte, pentru cetăţenii SUA şi pentru rezidenţii permanenţi.
Cetăţenii SUA, pot călători în ţările Uniunii Europene şi în multe alte ţări ale lumii fără viză de intrare. Rezidenţii permanenţi ai SUA, titularii de Green Card, pot primi paşaport pentru călătorii în străinătate de un tip diferit.
sssss
 
sssss
Ghid pentru noii imigranţi
Vă invităm să descărcaţi cartea electronică - “Ghid pentru noii imigranţi”. Cartea conţine informaţii despre drepturi şi obligaţii, sfaturi pentru adaptarea noilor imigranţi. Editura Departamentului de Stat al SUA (în rusă)
sssss
sssss
American Green Card
”Green Card” - aşa numit documentul American - Permanent Resident Card
Pentru a obţine american Green Card, aveţi posibilitatea să completaţi formularul de participare la program!
sssss
sssss
Unde pot fi găsite surse financiare pentru achitar
Cea mai actuală sarcină pentru majoritatea tineretului, care s-au hotărăt să obţină sau să continue studiile în SUA, este căutarea unei surse financiare pe parcursul studiilor. Citiţi tot textul...
sssss
sssss
Consultaţii video

De ce este mai avantajos să participaţi la programul Green Card prin intermediul companiei "USAImmigration" (rus)
sssss